Author Topic: Rayman Origins  (Read 1558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline keroton

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 16
  • Karma: +3/-1
Rayman Origins
« on: March 26, 2012, 03:13:58 PM »
Meni je super 10/10 komotno, grafika, muzika, zvuk, realizacija, zabavnost, sve sve sve. Podseca me vishe na donkey kong serijal nego na rayman, totalno je i ripoff u nekim delovima ali nema veze mnogo mi drago sto postoji ovakva igra u 2012.

Instalirao sam igru u subotu, odigrao par nivoa bilo mi malo dosadno prekinuo, ustao sutradan u 22h poshto sam prespavao ceo dan zbog raznih sljaka, planirao da izblejim celu noc gledam fimove sta god imam slobodan dan, pokrecem igru u 02h i evo sada je 15h i ja je i dalje igram dok pishem ovo, ja se ne secam kada sam igrao ovako zaraznu igru, a pogotovo se ne secam kada sam igrao neshto duze od 3-4 sata, totalna zavist cim zavrshish nivo zanima te kako izgleda sledeci.

Oko 15 sati sveukupno treba da se odradi prvi run kroz svet, posle toga mozesh ponoviti svaki nivo da pokupish sta si propustio. Postoje 2 resursa u igri, jedno su neke ljubicaste kuglice, a drugi je crveni zub, koji se dobija tako sto igrash specijalne misije (koje se otvaraju kada sakupish od 20-200 ljubicastih kuglica). Kada sakupish 10 crvenih zuba otvara se ultimativni nivo "The Land of The Dead"...da razjasnimo odmah igra postaje prilicno teska negde 3 sata pred zavrshetak, ali ovaj ultimativni nivo je ono, sport, karijera, upornost, ja sam odigrao jedno 500 checkpointova repeat da bih preshao prve 3 deonice i dalje me cekaju josh 3, ne znam sta se dobije na kraju al nije ni bitno bolesna je tezina i gura se do kraja, Nivo tezine u igri barem ovo pred kraj je kao najteze moguce platforme sa starog nintenda i sege. I to mi je strava poshto volim kada su igre izazovne.

Pogledajte speedrun Land of the Dead Nivoa i obavezno probajte igru 2.2 gb-a je.

Rayman Origins "Land Of The Livid Dead" Complete Run+Boss

« Last Edit: March 26, 2012, 03:20:15 PM by keroton »