Author Topic: Dungeon Defenders  (Read 1479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline OldGold

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +1/-3
Dungeon Defenders
« on: February 15, 2012, 12:52:30 PM »
http://www.sk.rs/2011/12/siop13.html

Igra je bila na Steamu popustu i uzeo sam je za 3e jer ju je SK solidno nahvalio. Koliko vidim sada ima Amazon nedeljni popust i košta 3$.

Igra me je prilično iznenadila.

Što se tiče pomenutih kontrola one su po meni savršene ni u jednom momentu mi nisu smetale. Takođe pre par mesececi je ubačan i FPS pogled. Heroj klase hunter/ranger nema nikakvu gradnju samo postavlja mina a glavni dmg pravi preko oružja. A bilo je dosta nepregledno igrati sa pogledom preko ramena, pogledom koji je savršen za ostale heroje.Igra ima 13 misija i ~30 izazova. Ima ukupno 5 težina. Igra može da se igra casual i ozbiljno pošto misije traju ~15-20 min i izazovi takođi.  Tek na 4. težini igra postaje teža za igranje ali za ovu težine poželjan je lvl ~30-40. Za poslednju težinu treba timska uigranost. Za sada je max lvl 74. Nakon svakog levela kao i u svakoj rpg igri budžite atribute heroju. Takođe možete da budžite i opremu. Pored budženja opreme imate i budženje petova. Petove dobijate igranjem Survive moda i morate doći do 15 talasa. Što je veća težina pet je jači. Takođe petove možete dobiti i na običnim misijama ali težina mora biti 4 i 5. Petovima kao i vama raste level i možete da mu budžite atribute.

Igra ima više modova i sva mape možete igrati u ovim modovima.

Igra nema servere nego svaki igrač hostuje svoje partije, ima izbor između private i public. Takođe osim partija svaki igrač može da hostuje i svoju prodavnicu gde će prodavati iteme koje je skupio. Naravno valuta je in game mana. Pola opreme sam lootovao a pola sam kupio. Kao i u svakom rpg ako imate ceo set iste vrste opreme dobijate posebne bonuse i slično.Igra je po meni vrlo uspela kombinacija rpg, akcije i strategije.

Ko hoće neka uzme na Amazonu dok traje ova cena od 3$, neće se pokajati sigurno. Po meni bolji co op u 2011 od ovoga nije izašao. Igra podržava split screen za čak 4 igrača. Probao sam split screen u 2 i sve OK ide, samo navikao sam da igram ige na tastatuti+miš a ne na joypadu. Igra ima VAC zaštitu. Dungeon Defender je prodat u preko milion kopija. Na svaka 3-4 meseca izađe po DLC koji košta 2-4e i donosi nove mape, izazove, oružja, petove, iteme...