Gaming > Action games

Battlefield 3

(1/102) > >>

Хлеб Тонус:
Neka bude sve u sticky temi... sve vezano uz BF3...


Хлеб Тонус:
Citat jednog posta sa benchmark-a, jos iz 2007 u BF3 temi...--- Quote ---Evo vam kratak opis kakav će da bude BF3, pričam samo na osnovu drugih igara koje će da izađu u tom periodu:

 Pošto je akcenat na modern combat-u, možete da očekujete da će i BF3 biti pomeren u blagu budućnost sa oružjem za koje možemo da pretpostavimo da će se naći u vojnoj upotrebi u narednih 20 godina - razne vrste dronova, super puške, futuristički tenkovi sa aktivnim odbrambenim sistemima, letelice koje će biti mešavine aviona i helikoptera i sl. Sasvim moguće je da će da razrade malo Bad Company, pa će da akcenat bude na sukobu paravojnih formacija, plaćenika i regularne vojske gde ćete vi eventualno moći da podešavate vašeg ličnog plaćenika (to bi bila super varijanta, ali sumnjam da će se desiti). Glavna fora će da budu milijarda unlockova sa kojima ćete moći da opremite vašeg vojnika/plaćenika (od boljih pušaka do boljih bombi, prigušivača, optike, mina, dronova, tehnike, pancira, možda čak i uniforme). Koliko unlockova, toliko činova (računam ~50). Biće tu i globalna statistika koja će biti vidljiva samo sa njihovog sajta. Zbog specifičnosti načina na koji se dobijaju unlockovi, možete odmah da očekujete i milijardu klinaca stats paddlera po javnim rankovanim serverima.

 Garantujem da im je cilj da igra izađe PRE FOW-a jer se drugačije neće isplatiti bez neke preskupe marketinške kampanje na nivou HALOa 2. Glavna novina će da bude DX10 grafika koja će se pompezno najavljivati na svim gamerskim sajtovima, a koja sa druge strane neće doneti ništa novo. Ako igra doživi uspeh, imaće i par boostera za nju, a ako ne doživi... znate i sami - nema zakrpa i igra se tura pod tepih.

 Gameplay će biti klasičan za BF serijal bez nekih velikih novina. Garant će biti super da se igra dok se ne provale exploiti sa ulaskom u modele objekata jer je to najveći problem BF motora.
--- End quote ---

Fire:
by Milan Tarot ?

Хлеб Тонус:
bate, neam pojma, neki GH0ST nick,ali ubo je sve do jaja

ThePocetnik:
Ovako nesto je bas potrebno pojedinim igracima :D

http://kotaku.com/5866830/for-the-right-price-these-gamers-will-die-for-you

i

http://www.fivesquids.co.uk/Technology/2622/take-bullets-for-you-for-half-an-hour

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version