BF3 Aftermath ekspanzija

 

bf3 aftermath

Četvrta po redu ekspanzija za vrlo popularan FPS naslov Battlefield 3, Aftermath je danas ugledala svetlost dana za sve one koji su kupili. Dve nedelje ranije ova ekspanzija je bila dostupna svim BF3 Premium članovima na PC–u, dok su oni na PS3 imali pristup ovoj ekspanziji još krajem novembra meseca.

 

Ova ekspanzija donosi nove mape, mod i oružja. Zbog zemljotresa sve se odigrava u razrušenim zgradama, pijacama isl tako da se može naći dosta mesta za flankovanje, pa čak i kampovanje sa crossbowom ili snajperom.

 

Veličina ove ekspanzije za PC je nešto ispod 4 (tačnije 3,8) GB i donosi 4 nove mape, kao i novo oružje, mod i achievemente.

 

Četiri nove mape su:

  • Markaz Monolith

  • Azadi Palace

  • Epicenter

  • Talah Market

 

Novi mod Scavanger je vrlo sličan gun master modu iz Close Quaters ekspanzije, gde igrač počinje da igra sa pištoljem, ali umesto da killovima dobija mogućnost za bolje oružje. U Scavanger modu igrač dobija bolje oružje tako što po mapi nalazi i kupi druge puške, slično kao u Quake/UT naslovima.

A kao novo oružje je dostupan Crossbow, koji se može posle otključavanja koristiti i u drugim ekspanzijama tj. na drugim mapama koje nisu došle uz ovu ekspanziju.

KRATKE VESTI

AMD Catalyst 14.11 beta su izašli ...

 

PRIJATELJI SAJTA

pcaxe Nocturne
nacionalna klasa  esport

PREPORUČUJEMO

lanoirewitcher2trine2batman acalan wakegw2saints row iiithe walking deadtorchlight 2borderlands 2