Tehnomanija, ASUS i ART 011 gejming leto

 

tehnomanija asus turninTehnomanija, kompanija ASUS i ART 011 gejming centar su rešili da rashlade, opuste i zabave gejmere u ovim letnjim danima.

Ada Ciganlija, poznato mesto za okupljanje naročito leti, će biti lokacija gde će biti održani mini gejming turniri, kao i glavno finale i gde će pobednici dobiti vredne nagrade.

 

 

 

Turnir će započeti 05.08.2012. u klubu Šuma i igraće se popularna simulacija fudbala tj. Pro Evolution Soccer 2012 aka PES 2012.

Turniri će se igrati svake nedelje od 11h do 16h i osam finalista iz prve tri nedelje će ući u finalno takmičenje koje će se održati 26.08.2012. Kako će u prve tri nedelje biti ukupno 24 finaliste, slučajnim odabirom dodatnih osam takmičara biće prisutno 32 finalista koji će se boriti za ASUS 3D VG278 monitor od 27“. I pored glavne nagrade Tehnomanija će svake nedelje nagrađivati nagradom iznenađenja najboljeg takmičara tog dana. Igre će se igrati na 10 ASUS gejmerskih računara, dok će i slučajni posetioci moći da se oprobaju u nekoj od igara potpuno besplatno.

 

Više informacija o turniru možete pročitati na sledećem linku, dok će se prijave vršiti na ovom linku.

KRATKE VESTI

AMD Catalyst 14.11 beta su izašli ...

 

PRIJATELJI SAJTA

pcaxe Nocturne
nacionalna klasa  esport

PREPORUČUJEMO

lanoirewitcher2trine2batman acalan wakegw2saints row iiithe walking deadtorchlight 2borderlands 2