Red Orchestra 2 GOTY patch

 

ro2Danas je izašao patch za igru Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad koji je doneo dosta toga. Tu je daleko bolja optimizacija igre koja bi trebalo da drastično da smanji zahtevnost igre, nova velika i otvorena mapa, novi modovi, a ispravljeno je i pregršt bagova koji su uočeni od kada je igra zvanično izašla. Da bi se na neki način proslavio ovakav patch na steamu je igra trenutno na popustu od čak 75%. U toku je i free weekend na steamu, pa ko želi da kupi igru, može je isprobati besplatno pre toga.

 

 

 

 

 

Na ovom video materijalu možete saznati više informacija o patchu:
 
 

 

Tu su novi modovi, ali ne misli se na klasične modove koji već postoje u igri, već se modovi odnose na način igranja igre. Naime mnogi veterani RO1 su zamerali RO2 to što igra ima sistem unlockova, te je to sada ispravljeno jer za veterane sada postoji "Classic" game mod. Za one koji su ušli u svet Red Orchestre sa RO2, tu je i dalje klasičan RO2 mod koji se zove "Realism". Za one koji nisu ranije isprobali Red Orchestra naslove, a ljubitelji su "brzih" FPS igara tu je sada "Action" mod kod kojeg je promenjen tj. smanjen dmg oružja što će im odgovarati. Tu je i prikaz nišana radi lakšeg privikavanja.

 

Može se reći da je patch doneo za svakoga ponešto (neko bi rekao 3 igre u jednoj), ali to nikako ne znači da je igra sada na nivou drugih sličnih naslova kao što je recimo Battlefield 3 tj. i dalje je Red Orchestra 2 teška igra kojoj će igrači morati da posvete mnogo vremena kako bi se uhodali.

 

Zbog svega što je patch doneo update je velik oko 5,3 GB.

KRATKE VESTI

AMD Catalyst 14.11 beta su izašli ...

 

PRIJATELJI SAJTA

pcaxe Nocturne
nacionalna klasa  esport

PREPORUČUJEMO

lanoirewitcher2trine2batman acalan wakegw2saints row iiithe walking deadtorchlight 2borderlands 2