Casus Belli mod


casus belliMnoge veterane Battlefield igara je poprilično razočarao Battlefield 3, što zbog nezanimljivih i malih mapa, što zbog lošeg balansa oružja i pregršt bagova. Veterani mu najviše zameraju nepostojanje VOIP-a, koji je krasio prethodne igre iz Battlefield serijala, kao i nepostojanje battlerecordera.

Moding scena je predstavila Casus Belli mod, koji najviše podseća na Battlefield 2, iako je pravljen za Crysis Wars koji nema mnogo dodirnih tačaka sa igrama iz Battlefield serijala.

Ono što ovaj mod izdvaja u mnoštvu drugih su odlične i ogromne mape, kao i postojanje vozila i squad managmenta koje krase sve Battlefield igre.

Modovi koji postoje u Casus Belli-u su standardni conquest kao u BF igrama, team deathmatch, advance and secure, i intelligence.

U modu postoji 10 mapa, preko 20 oružja, 8 vozila i uklonjen je Nano suit kako bi se igra približila BF igrama. U ovom modu squad leader može da poziva artiljeriju i aviaciju, a moguć je spawn samo na squad leadera ili na zastavicu koja je pod kontrolom prijateljskih snaga. Po defaultu je na serverima uključen i frendly fire kao što je slučaj u recimo BF2.

Tu su dve frakcije (Ameri i Rusi) kao i šest različitih klasa (assault, sniper, medic, recon, support i sapper). Kupovina oružja i dodataka radi na Counter Strike principu, tj. u zavinsosti od vaših performansi na ratištu moći ćete da pazarite kako dodatke, tako i bolje oružje.

 

Kako sve to izgleda možete videti na video materijalu ispod:

 


 

Mod se može skinuti sa zvaničnog sajta i aktuelna verzija ja 1.1. Za igranje je nepohodna i Crysis Wars igra, a mod se može igrati i sa trial varijantom Crysis Wars igrom koja je patchovana na 1.5 verziju.

KRATKE VESTI

AMD Catalyst 14.11 beta su izašli ...

 

PRIJATELJI SAJTA

pcaxe Nocturne
nacionalna klasa  esport

PREPORUČUJEMO

lanoirewitcher2trine2batman acalan wakegw2saints row iiithe walking deadtorchlight 2borderlands 2