Battlefield 3 scena

 

BF3Stotine novih timova i brojni kupovi, trenutna je situacija na kompetitivnom planu Battlefield serijala. Podatak o prodaji od preko 10 miliona primeraka govori o popularnosti Batllefield-a 3. Kup koji je trenutno privlači najviše pažnje je ESL Back To Karkand Kup, sa nagradnim fondom od 10.000€. Kup je podržan od strane EA Germany, tako da je učešće omogućeno samo timovima iz Nemačke, Austrije i Švajcarske. Celokupni fond za nagrade odlazi u ruke prvoplasiranom timu.

 

 

 

Takođe, na ESL-u je u toku GO4BF3 serija turnira. GO4BF3 #5 koji je osvojio tim Epsilon, imao je nagradni fond od 100. Dok je GO4BF3 #6, finalni turnir Decembra meseca na kome je učestvovalo najboljih 8 ekipa, imao nagradni fond od 500. Pobednik tog turnira je tim GAMED.DE. Nakon zimske pauze, očekuju nas preostala četiri turnira, ali ovog puta sa obaveznim anti-cheat software-om (ESL Wire).

Osim ESL-a, koji okuplja najveći broj igrača, aktivni su Eurodomination, ClanBase, PainStreetNation, kao i povremeni kupovi, u organizaciji kompanija Gigabyte i AlienWare.

KRATKE VESTI

AMD Catalyst 14.11 beta su izašli ...

 

PRIJATELJI SAJTA

pcaxe Nocturne
nacionalna klasa  esport

PREPORUČUJEMO

lanoirewitcher2trine2batman acalan wakegw2saints row iiithe walking deadtorchlight 2borderlands 2