Red Orchestra 2 ekspanzije


rising storm

Poslednjih godina u gejming industriji, plaćanje DLC sadtžaja i ekspanzija postala je realnost. Velike kompanije sada računaju na priliv novca i sa te strane, samim tim izostavljaju SDK moding alate koji su za PC igre nekada bili standard. Na svu sreću, situacija kod RO2 nije takva. S obzirom da je Tripwire studio počeo kao mali modtim, koji se proslavio modom za UT3 (Red Orchestra), ostali su verni zajednici i nakon uspeha sa prvom zvaničnom igrom Red Orchestra Ostfront 41-45.

Zajednica je dobila kompletan SDK i iz toga su nastali neki od odličnih modova (Mare Nostrum, Darkest Hour i drugi). Nakon uspeha sa Ostfrontom, na red dolazi Red Orchestra 2 - HoS. TW studio je objavio vest da su, još za vreme razvoja same igre, podelili SDK-ove za tri mod tima koji će uporedo raditi na modovima za RO2. Tačnije na dva moda i jednoj ekspanziji.

Ekspanzija pod imenom "Rising Storm" će se, za razliku od HoS, bazirati na pacifičkim okršajima između japanske kraljevske armije i američkih marinaca. Rising Storm će pokriti poznate desantne bitke na pacifičkim ostrvima tako da možemo očekivati iskrcavanja na plaže, gerilsku borbu u džunglama i "cqb" okršaje u ostrvskim pećinama, kao i posetu poznatim, istorijskim poprištima - Iwo Jima, Guadalcanal i mnoge druge. Pored multiplayer okršaja,  postojaće kampanja,  koju možete odigrati sami ili u coop modu. Još uvek nije objavljen datum izlaska ekspanzije, ali je RS tim u Januaru objavio teaser trailer, uz obećanje da će nas redovno obaveštavati o detaljima vezanim za ekspanziju.

 

 

KRATKE VESTI

AMD Catalyst 14.11 beta su izašli ...

 

PRIJATELJI SAJTA

pcaxe Nocturne
nacionalna klasa  esport

PREPORUČUJEMO

lanoirewitcher2trine2batman acalan wakegw2saints row iiithe walking deadtorchlight 2borderlands 2